ARE YOU READY TO CHANGE?

Over ons

De Gooische Laser Clinique is gevestigd in Baarn, waar wij actief met zijn tweeën aan het werk zijn,


hieronder vertel ik meer over onze specialisaties.


Wij onderscheiden ons door het gebruik van één van de nieuwste laser apparaten die op de markt verkrijgbaar is. Wij nemen altijd ruim de tijd om je zo goed als mogelijk te informeren en al je vragen te beantwoorden.


Onze praktijk onderscheidt zich door de combinatie van het verbeteren van de huid en tevens de stimulatie van binnenuit. Wetenschappelijk is bewezen dat de combinatie van gezonde voeding en de huidkwaliteit essentieel is. Dit samenwerkingsverband maakt onze praktijk uniek!

Meggie Schaap

Laser specialiste / Cryo therapie

Meggie is gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages. Zij is zeer nauwkeurig en neemt de tijd om iedereen van de juiste informatie te voorzien. Zij houdt eerst een uitgebreide intake alvorens de behandeling in te zetten. 

Ze gaat alleen voor het beste resultaat. 

Daarnaast is ze opgeleid om een carbon laser peeling behandeling uit te voeren. 

Welke zij tevens in alle nauwkeurigheid uitvoert. 

Dit masker zorgt voor een intense reiniging van de huid en door deze behandeling maakt de huid meer collageen aan, waardoor fijne lijntjes en onzuiverheden verdwijnen.  

Meer informatie...

Karin Glaser

Paramedisch natuurgeneeskundig specialist

Door Karin haar jarenlange ervaring als orthomoleculair- natuurkundig specialist kan zij gerichte individuele adviezen geven. Zij werkt met een hightech computersysteem waarbij bodyscans worden uitgevoerd en klachten behandeld worden, veel behandelde klachten in ons centrum

zijn;

-huidklachten (darmklachten)

-allergieën

-hormoonstoringen

 Meer informatie...

Roos Althuis

Offfice manager / Marketing & Promotie beheer

Roos is onze office manager en de spin in het web, zij zorgt ervoor dat alles gestroomlijnd loopt binnen onze organisatie. 

Tevens verzorgt zij alle social media, marketing en beheert ze onze website. 

Roos zorgt ervoor dat alles up to date blijft en zet de puntjes op de i.

Meer informatie...